Vrijdag 30 juni 2017

img

13.30-16.00 uur  Seniorenmiddag

Deze ouderwets gezellige middag is niet meer weg te denken uit het programma. Tijdens deze middag zult u worden voorzien van hapjes, drankjes en leuke optredens. Dit jaar zal het Shantykoor Wrakhout voor u optreden. De heren zingen vol enthousiasme over het wel en wee van de vroegere zeemansleven. Met Nederlandse, Duitse en Engelse liederen nemen de mannen het publiek even mee terug in de tijd, wat garant staat voor meeslepende optredens.

De tent is met de auto/taxi goed te bereiken en de bus stopt voor de deur (uitstappen bij de Wissink’s Möl aan de Haaksbergerstraat).

Entree: €10 incl. koffie/thee, hapjes en overige drankjes.

 

18.30 uur  Vogelschieten sponsoren

Sponsoren gaan in informele sfeer de strijd met elkaar aan. Welke sponsor gaat strijken met de sportieve eer?

 

19.30 uur  Vogelschieten regulier

Iedereen vanaf 18 jaar mag meedoen. Wie krijgen de eervolle titels schutterskoning en schutterskoningin van 2017?

Aanmelden voor het vogelschieten start een half uur voor aanvang tot het lossen van het eerste schot. Deelname is gratis, legitimatie verplicht. Organisatie in samenwerking met Buurtkring Usselo.

 

 

19.00 uur  Jubileumfeest: ’s fairpreum’n in Össel
Om ons 25 jarig jubileum te vieren organiseren wij een jubileumfeest waarvoor iedereen uitgenodigd is. In een sfeervolle tipitent kunt u genieten van verschillende culinaire hoogstandjes die worden verkocht door lokale ondernemers in verschillende kraampjes. Terwijl u gezellig een praatje kan maken met vrienden, dorpsgenoten en oud-bekenden zal Cartoon Puur de achtergrondmuziek verzorgen. Entree is GRATIS!

 

21.00 uur (tent open)  GoFun Summertour met DJ ROB TOONEN

Midden, lage en hoge tonen knallen door de speakers tijdens het optreden van DJ Rob Toonen; van house tot happy hardcore en van rock tot Nederlandse hits. Rob Toonen zette voorgaande jaren de tent in Usselo al op zijn kop en trekt ook dit jaar weer langs verschillende evenementen in binnen- en buitenland met zijn “We love Summer tour”. Tijdens de show wordt ook weer een reischeque verloot van GoFun.nl t.w.v. €250! Black Light Showteckniek draait voor en na DJ Rob Toonen.

Entree: €8