Zaterdag 1 juli 2017

img

Overdag gratis entree

10.00 uur  Kinderspelen OBS Molenbeek, locatie Usselo en Boekelo

Rond 10.45 uur starten verschillende spelen voor de kinderen en er is weer Kids Plaza met o.a. springkussens, blikgooien, touwtje trekken en nog een aantal verrassende kinderattracties! Bij slecht weer zal er een programma in de tent zijn. Ouders en andere belangstellenden zijn natuurlijk van harte uitgenodigd om te komen kijken.

 

11.00 uur  “World tour” springkussen

Dit springkussen is één van de grootsten van de wereld en een ware belevenis! Het neemt u mee naar verschillende werelddelen, wat zal zorgen voor spanning en sensatie. Durft u het aan?

 

 

13.00-17.30 uur  Zeepvoetbal (aanvang inschrijving: 12.30 uur)

Een veld van 10m x 6m op zachte ondergrond met daaroverheen plastic met water en zeep staat garant voor lachwekkende situaties, waarbij deelnemers met kunst en vliegwerk op de been proberen te blijven.

Op het veld wordt 3 tegen 3 gespeeld. Teams mogen bestaan uit maximaal 5 spelers. Er wordt gestreden in drie categorieën:

  • Jeugd (12 t/m 16 jaar)
  • Dames
  • Heren

Deelname €10 per team. VOL=VOL!!

Opgeven kan t/m 19 juni via activiteiten@popfeesten-usselo.nl

 

21.00 uur (tent open)  Memphis Maniacs

Deze populaire mash-up band zet overal waar ze komen de tent compleet op zijn kop! Zij spelen onder andere nummers van Guns ’n Roses, Queen, The Beatles, maar ook Britney Spears! Ze hebben al opgetreden op de grootste festivals, bijna alle zalen waar ze komen zijn uitverkocht en nu komen ze ons jubileum vieren! Dat belooft een geweldig feest te worden!

Entree: €12,50