Zondag 2 juli 2017

img

Hele zondag gratis entree

 

12.00-17.00 uur  Kids Plaza

Met o.a. springkussens, blikgooien, touwtje trekken, ponyrijden en nog een aantal verrassende kinderattracties!

 

12.00-17.00 uur  “World tour” springkussen

Ook vandaag kan iedereen weer op wereldreis in het “World tour” springkussen!

 

13.00-16.00 uur  Ponyrijden

Altijd al op een paard willen zitten? Ook dat kan tijdens de Popfeesten Usselo!

 

13.00-17.00 uur  Beachvolleybal

Zondagmiddag wordt het veld omgetoverd tot een prachtig strand, want dan is het tijd voor het beachvolleybaltoernooi! Er wordt gespeeld met teams van 4 personen, iedereen vanaf 16 jaar mag meedoen. De teams mogen bestaan uit mannen en vrouwen gemengd, maar ook uit enkel mannen of enkel vrouwen. Je kunt je aanmelden door een mail te sturen naar  activiteiten@popfeesten-usselo.nl

Deelname €10 per team. VOL=VOL! Warme douches aanwezig

 

14.00 uur  Demonstratie Jesse Drent

Jesse geeft in binnen- en buitenland shows en demonstraties met zijn paarden Macho en Andorra. Door de speciale band die Jesse met zijn paarden heeft kan hij ze allerlei kunstjes laten doen zoals een buiging maken en steigeren op commando. De demonstratie is leuk om naar te kijken voor het hele gezin, paardenliefhebber of niet.

 

 

 

Vanaf 14.00 uur  Demonstratie Luuk van Binsbergen

Luuk van Binsbergen is een hele bijzondere kunstenaar, hij maakt namelijk sculpturen van hout met een kettingzaag! Tijdens de Popfeesten Usselo kunt u daar “live” bij zijn! Gedurende de middag zullen er meerdere demonstraties worden gegeven.

 

15.00-17.00 uur  Buikschuiven
Ter ere van ons 25 jarig jubileum organiseren wij dit jaar weer ouderwets buikschuiven! Iedereen die het aandurft om de strijd aan te gaan kan zich op zondag 2 juli melden bij de baan. Het beloven hilarische taferelen te worden dus ook leuk om naar te kijken!

 

 

17.15 uur  Half um Half

Net als de afgelopen jaren zal lokale band Half um Half het feest weer op grandioze wijze afsluiten. De boerenrockband heeft inmiddels al menig feest op zijn kop gezet met hits van Normaal, Jovink, Bökkers en hun eigen nummers! Jij komt toch ook ouderwets høken!? Black Light Showtechniek is ook weer van de partij.